Indkøb af en god + billig blæsedyse, hulkegledyse eller alternative dyse anvendelig til coating

Dér hvor jeg er tilknyttet som praktikant i øjeblikket, giver de mig utallige forskelligartede ting at tage mig til. Ik alle relevante for mit felt. Jeg ved eksempelvis ikk’ meget omkring blæsedyse, hulkegledyse , mt-spray.dk/sproejtedyser/hulkegledyse, eller anden dyse , mt-spray.dk, egnet til coating , mt-spray.dk/sproejtepistoler, , men uagtet det forhørte de mig, hvorvidt jeg ville udvælge hulkegledyse/ blæsedyse anvendelig til coating & en anden dyse, som undertegnede glemmer hvad hedder.

Jeg forstår, hvordan en hulkegledyse fungerer som et styk dyse der kommer med et gevind, der gør at den er fantastisk når det kommer til ringformet coating, hvor produktet midt i, ik’ opnår nogen coating fra dysen. Sådan en blæsedyse skulle på den modsatte side virke ikk stille krav til overdreven vedligehold & samtidig være mere støjsvag. Om det er en blæsedyse, en hulkegledyse eller i stedet et styk tilsvarende dyse, vi har brug for til produkt coating, det forstår jeg ikke så meget af.

Gud ske lov har jeg nemt fundet frem til diverse hjemmesider, der tilbyder hulkegledyse, blæsedyse plus en lignende dyse der kan bruges coating, og som virker lovende. Nogle af dem har ikke priser på hjemmesiderne, hvorfor jeg så ska’ i gang med at ringe rundt og spørge dem. Undertegnede har gudsketakoglov inden da en kende stunder til at fatte, hvilke krav jobbet har i forbindelse med hulkegledyse, blæsedyse eller tilsvarende dyse som kan bruges coating.

Hulkegledyse, coating, blæsedyse & en ret sagte dyse. Jo jo, undertegnede har ting og sager som jeg ska’ forholde mig til, om tre dage, hvor jeg har kendskab til at virksomheden skal igennem tredje påbegyndelse af firmaets produktion. Derfor vil jeg bare få indkøbt en anvendelig blæsedyse, hulkegledyse eller anden dyse til coating i en fart.