Jeg benyttede en ce5 clearomizer for 3 uger siden, plus den virker fantastisk

I det tilfælde at du præcis er begyndt på at dampe, kan det føles som værende besværligt at erfare, hvilken slags udstyr du skal købe, da her findes så meget at vælge fra. Der sælges tilmed flere brændere, clearomizere samt MODs – ikke nok med at du er i stand til at vælge mange brands af el-cigaretter & en masse smage til din evæske! Det bliver denne, der laver elvæsken om til vanddamp, når du benytter din ecigaret: clearomizere karakteriseres som et mundstykke plus en atomizer samlet. Nogle af de mest købte er en ce4 såvel som en ce5 clearomizer, dog der findes mange varierende clearomizere.

En ce4 clearomizer bliver en optimal clearomizer til dig, som stadigvæk anses som ny damper. En ce4 clearomizer er derfor for det meste faktisk den clearomizer, som du kan finde i en startpakke. En ce4 clearomizer har mulighed for at holde 1,6mL evæske, så den hører til de mindre på markedet. ce4 clearomizeren kan holde en-2 uger ved gennemsnitligt slid, så den bør egentlig skiftes ud ganske hyppigt. I kontrast til en ce5 clearomizer, er man ej i stand til at fornye brænderen i en ce4 clearomizer, så man er af den grund tvunget til at købe en helt ny, i det tilfælde at den bliver for slidt. En ce5 clearomizer indeholder 2mL e-væske, plus her kan man enkelt ændre brænderen efterfølgende én til to ugers forbrug. En ce5 clearomizer giver hyppigt en federe smag i forhold til en ce4’er, da brænderen placeres i bunden & af den grund hele tiden bliver tilført e-juice.

Du kan med gevinst anvende en ce4 clearomizer, indtil du føler dig parat til det mere seriøse, i det tilfælde at du lige er begyndt med ecigaretter, for det virker selvfølgelig lidt dyrere med en ce5 clearomizer.