Jeg eftersøger mannequindukker eller gine – jeg påbegynder mit projekt med at sy igen igen

Kreative jeg er endelig kreativiteten samt lysten frem til at komme i gang med at sy igen. Bedsteveninden render og ønsker sig en flot 1930-er kjole til en bryllupsfest, og undertegnede selv savner personligt selv et par hvid og rødstribede bukser, der ik er for højtaljede. Så nu ankommer et ønske om at være kreativ & igen at få en brugbar gine - www.manneq.com/mannequin/gine.html, . Da uovervejede mig rykkede til min nuværende mini lejlighed så droppede jeg at have min gine/mannequin - www.manneq.com/mannequin.html, med. I dag har uovervejede jeg derfor ikk nogen mannequindukker - www.manneq.com/mannequin/mannequiner/dame.html, , der garanterer projektet fungerer.

Skabende mig har før designet en mængde stykker tøj uden at anvende gine/mannequindukker, men når der benyttes et styk mannequin er det altså ret meget enklere at måle og rette og få et flot endeligt udfald. Derfor leder moi efter gine og mannequindukker. Gerne en brugbar og prisvenlig mannequin – og ellers én fra genbrug. I dag har undertegnede sørme opsnuset et styks webpage der forhandler fine takster på mannequindukker/giner.Websiden tilbyder en meget lækker gine, som undertegnede har set på.

Selv savner undertegnede lidt at have en gine/mannequin. Jeg benyttede min oprindelige gine som var god til at vise mine flotteste kjoler eller det tøj, som jeg trængte til at få gået med. Endvidere virker mannequindukker jo bare uden noget flotte at se på. Derfor jeg har ærgret mig grundigt over, at jeg ikk tog min gamle og brugte gine/mannequin med . Anyways, jeg gider ikk anvende energi på den dumme beslutning. Nu anskaffer undertegnede inden for få dage et styks dugfrisk gine eller mannequin og derefter kan jeg opstarte projektet med at designe igen.