Jeg glæder mig til at undgå en masse uinspirerende arbejde i fremtiden vha. min fantastiske frankeringsmaskine

For næsten et år siden begyndte jeg mit liv som selvstændig, & det har virkelig hurtigt tjent penge ind. Dét betyder, at forretningen i dag fremsender meget mere post end gesjæften gjorde i begyndelsen. At spendere dyrebar tid på at sætte frimærker på breve, virker jo uklogt!

Det er en mulighed, at det kommende ikke vil interessere Jer synderligt! At man med assistance fra en frankeringsmaskine har chancen for at spare virkelig mange arbejdstimer, har vi fundet ud af. At jeg må købe en frankeringsmaskine til forretningens kontor, har mine ansatte og jeg i sidste uge taget den bestemmelse.

Jeg har prøvet at danne mig klarhed over frankeringsmaskine markedet, men jeg har slet ej besluttet mig for noget som helst. Firmaet kan virkelig ik beslutte, hvilken frankeringsmaskine, som ville være det allerbedste valg. Umiddelbart vil jeg besøge en dansk forretning, af den årsag, at det i så fald ville være meget nemmere at tale sammen, såfremt jeg støder på repareringer. Der findes både hjemlige og norske sælgere af frankeringsmaskiner , danastar.dk, , og jeg har ik kompetencerne til at afgøre, hvor det vil være mest tjekket at gøre sin forretning. Men samtidig mener jeg, at de uden landske forhandlere af frankeringsmaskiner er billigere end de danske. & som just forklaret, er jeg selvstændig med en just etableret forretning, der kun lige genererer et overskud.

Men sagen er ikke desto mindre den, at mine ansatte og jeg har indset, hvor hip sådan en frankeringsmaskine er! Især i mit nyligt etablerede firma, hvor vi indtil videre bare er få ansatte, vil det være fantastisk med en frankeringsmaskine, fordi vi i forvejen har travlt. Så vi er i fællesskab blevet enige om at købe en frankeringsmaskine… At jeg finder frem til en frankeringsmaskine til en lav pris, er af den årsag essentielt. Men bestemt spiller frankeringsmaskinens kvalitet samtidig ind på mit valg af frankeringsmaskine. Derfor: byd rigtig gerne ind med brugbare råd til en temmelig billig og prima frankeringsmaskine… Jeg beder til Gud omkring, at I, herlige læsere, kan hjælpe mig med at beslutte, hvilken frankeringsmaskine, som allerbedst realiserer virksomhedens krav. Hvad nogen eventuelt vil beskrive som et virkelig ikke-spændende blogindlæg omkring frankeringsmaskiner, var det altså!