Jeg har ik nogen forbløffende kendskab til gummilister, lister, stropper og gas cylinder

Storebroderen starter på en arbejdsplads, hvor de sælger gummilister, stropper, gas cylinder og lister. antager, så kender jeg ikke en dut til lister, gas cylinder, gummilister og stropper. Altså … stropper ka’ i min verden eksempelvis være lokaliseret i bybussen, som passagererne ka’ holde i, eller i min frakke, så den kan hænges op. I mens gummilister er noget med at sådan nogle lister i eksempelvis bruseren.

Gummilister, stropper, gas cylinder og lister som erhverv er derfor nyt for søsteren her. Jeg & min bror plaprer ganske ofte arbejdsrelateret, og derfor er lillesøster her nysgerrig omkring, hvaffor nogle ting Bobby efter jobstarten vil ævle vedr. gummilister, stropper, lister og gas cylinder.

En gas cylinder kan både anvendes til drivhuse, køkkenlåger og kontorstole, beretter broderen. Ud over at fungere som en slags fjeder, så har jeg ikk rigtigt forstået, hvordan den slags gas cylinder reelt kan anvendes. Stropper af gummi har jeg hørt kan benyttes til presenninger, lastbiler og trailere.