Jeg har svært ved at foretage valg af nye fede lamper til min stue

Uhh, undertegnede har ventet på at måtte fortælle om denne glædelige besked i evigheder, virker det nær ved lissom. Undertegnede har været vanvittigt spændt, men nu er købet definitivt officielt, og mine kære læsere skal klart være de første til at høre om nyheden!!

I utallige år har jeg ønsket mig den herlige ejerlejlighed, som jeg for nylig har erhvervet. Enorm er villaen såvel som luftig, med et flot badeværelse samt en altan, som jeg ser frem imod at benytte i sommerhalvåret. Jeg har snart bestilt alle de møbler, som jeg mangler, så det eneste som er tilbage nu, er egentlig adskillige lamper [www.lampeguru.dk]. Jeg har fundet ud af, at det faktisk er ret betydningsfuldt hvilke former for lamper, som findes i en stue.

På grund af at de altså ødelægger udseendet af hele rummet, bør man ej blot bruge de billigste lamper, men i første omgang bør her helt sikkert være lys hvor det bliver nødsaget. Måske tre Fritz Hansen lamper til at placere over sofabordet: jeg tænker, at jeg måske bør anskaffe mig designede lamper til spisestuen. Sådan nogle LED spot lamper såvel som lamper under køkkenskabene, der giver lys direkte ned på bordpladen, ønsker jeg mig i mit køkken. En elegant lysekrone, som har mulighed for at skabe en flot velkomst til lejligheden, havde jeg altså overvejet i entréen. I badeværelset hænger der i forvejen flotte lamper, så disse bliver jeg ej nødsaget til at at skifte.

Det vil derudover betragtes som værende en fornuftig tanke at anskaffe sig nogle bord lamper til sofahjørnet såvel som soverummet, som man eksempelvis kan anvende til at læse. Jeg tror på, at de helt rigtige lamper kan forbedre min lejlighed, samtidig med at jeg aldrig skal sidde i en mørk stue.

Såååeh, mine skønne followers!? Gider I bidrage med at opstøve de helt nødvendige lamper til lejligheden? Jo, kom nuu..? Undertegnede føler mig ikke tryg ved at poste fotografierne af lejligheden herinde. Hvis det findes altafgørende, sender yours truly naturligvis med glæde fotografier af min villa vha. email til jer. 3-2-1 – Sæt i gang..!