Jeg ser her for tiden lidt til et styks behagelig fiskeri-nørd – så jeg kender i dag til ting og sager omkring fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger

Jeg har hvilket I læsere måske måske ikke er bekendte med, fået mig, et styks helt ny frier. Og præcis så kær og humoristisk herren lader til at være, netop så lyksalig er herren over fiskeri & dermed også fiskegrej , www.stubs-fiskeudstyr.dk/billigt-fiskegrej, , fiskehjul , www.stubs-fiskeudstyr.dk/hjul, og fiskestænger , www.stubs-fiskeudstyr.dk/produkter/fiskestaenger, . For kun et par måneder siden anede undertegnede intet om fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej, men nu hvor mig og manden har tilbragt flere biografdates, hvor jeg spurgte ind til hans interesse og hans liv, hvor manden snakkede om hans fiskeri-halløj, så kender jeg nu en hel del til sådan noget fiskeri-halløj & samtidig også fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej.

Jeg holder af ham, og undertegnede kunne sagtens forestille ham og mig leve i lejlighed sammen sometime om nogle måneder. Men så kommer forhindringen. Så vil undertegnede til at bo sammen med fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger. Det aner jeg sandelig ikk’ om pertentlige mig magter at bop med. Lille jeg har faktisk ikke krydsforhørt herren, hvilket sted han oplagrer sine med fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul. Hvor får han og jeg fiskestænger samt andet fiskegrej anbragt på en diskret måde? Optimistiske jeg håber at fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul er noget som bor i i kælderrummet.

Det lyder som et stillestående stævnemøde, når vi snakkede om fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger. Men herren er særdeles begejstret omkring fiskegrej og gudskelov samtidig super fornøjelig, og derfor kunne han bestemt et par fiskerihistorier, hvor han har været af sted med fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger og prøvet alt muligt. Hvem sku’ ha’ troet, hvordan eventyr omhandlende fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul fik mig til at knække sammen af grin? Det kan så være et råd til hankønsvæsnerne. Såfremt I er fuld af sjov, så skal i nok kunne komme af sted med fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger og interesser som modelfly, fiskeri eller måske biler.

Den kommende væk-fra-cafeen-date? Den bliver naturligvis et stk fisketur hvor folk ser mig med fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul