Jobstart samt et studie i forstøver spray, el sprøjtepistol og autojet spraying system

Min gemal skal beskæftige sig i en virksomhed, som at der fører el sprøjtepistol » mt-spray.dk/sproejtepistoler,, autojet, spraying system » mt-spray.dk/leverandoerer/spraying-systems-co, og forstøver spray » mt-spray.dk/sproejtedyser/hydraulisk-forstoeverdyse,. Hvad for nået overvejer I velsagtens, og det var desuden mit 1. svar. Personligt så vidste undertegnede egentligt ikke hvaffor noget el sprøtjepistol, spraying system og autojet er. Hos mig er et styk forstøver spray en dims man benytter til at bruse roserne på altanen og i vindueskarmen. Haha. Jeg har sandsynligvis yderligere forståelse, idet han kommer retur efter hans indledende dag på jobbet.

Autojet er vidst et spraying system, specialfremstillet til firmaets krav. Denne slags spraying system rummer fx pumper, rør og dyser, og ægtemanden skal til at gå til hånde ved at montere og vedligeholde kundens Autojet spraying system. Og el sprøjtepistol er vidst nok til at sprøjtemale, coate ting eller medicin eller til rengøring og desinfektion. Det er udpræget industrien og fabrikker og sådan nogle steder, der bruger sådan en. Så fremt undertegnede fattede det korrekt.

Ja I kan sandsynligvis bemærke, at jeg har googlet lidt om spraying system, forstøver spray, el sprøjtepistol og autojet så jeg bedre kan interessere mig for min mands kommende arbejde. Selv arbejder jeg som sygeplejerske, og Ernst har sandelig også viden om sygdom og pleje for at sætte sig ind i de opgaver jeg udfører.

Relevant bli’r det om hvorvidt undertegnede kommer til at blive en god person at snakke med, sine første indledende arbejdsdage. Måske delagtiggør han mig omkring autojet spraying system, forstøver spray der ik er til blomster og at bruge el sprøjtepistol. Dejligt er det kun at min ægtemand har fået hans job og ser frem til at starte på opgaverne.