Julemandskostumer, nissepige kostumer + nissekostumer købt til budgetvenlige priser

Langt de fleste er lykkelige over parties på mit arbejde. Sammen har medarbejderne fejret sommerfest og desuden sidste påskefest, hvor Anna troppede op som et påskeæg. Så sjovt. Men nu er tiden inde til nisse kostumer (http://dramashop.dk/jul/category/jul-julemanddame-alfer-nisser-div-36/), julemandskostumer +plus nissepige kostumer til vores afventende christmasshow med historie om julens oprindelse, raflegaver og hjemmelavet gløgg. Vi glæder os.

På min arbejdsplads er flere af os ved at skitsere et juleunderholsningsshow for vores kolleger, og udnertegnede er allerede nu meget opløftet over de nisse kostumer, nissepige kostumer +plus julemandskostumer vi har fået købt. Kostumerne er i ret fornuftig kvalitet inklusive flotte syninger. Jeg ser frem til at se Carsten og Steen gøre den som julemænd i de nye julemandskostumer, og tillige booker vi nogle drillenisser i nisse kostumer. Vi har tillige erhvervet et par lidt lumre nissepige kostumer. Vi vurderede at det er skægt med lidt ekstra til herrerne. Alle kollegerne har bestemt en god arbejdstone her på kontoret, så vi går ikke ud fra at nogle lårkorte nissepige kostumer er for meget.

Jeg glæder mig vild til vores juleshow i min virksomhed. Det bli’r vores debut, og derfor skal der ik mangle nisse kostumer, nissepige kostumer og julemandskostumer. Vi plejer at være afsted på et stk julebuffet, men i år slutter vi året af op til juleferien med hygge, nisse kostumer, sang og musik, julemandskostumer, misteltene og nissepige kostumer. Det bliver så sjovt.