Kender I enneagram test da I var til karriererådgivning? Rekrutteringsbureau københavn

De trofaste læsere har sandsynligvis fundet ud af at moi har skabt plads i et styk rekrutteringsbureau københavn - http://bloom.dk/ – . Det bli’r interessant at vente og se, hvilke ting det kan give mig min vej til en ny stilling, men firmaet tilbyder både karriererådgivning, noget der er kaldet en enneagram test - http://bloom.dk/for-virksomheder/enneagram-test/ – og så muligheden for at blive rekrutteret til et job. Ofte har jeg gået og overvejet at søge på ”rekrutteringsbureau københavn”, men i samme moment anbefalede min søde veninde det her sted. Simone var ret i højt humør over deres karriererådgivning. Hun gennemgik vidst også stedets enneagram test. En Enneagram test fungerer som et stk afprøvning af, hvilken type psykologisk personlighed jobsøgeren er. Min barndomsveninde blev erklæret for en hjælper, der er kendt for at være empatisk og tilpasser sig.

I forgårs skulle jeg til et møde hos et styks rekrutteringsbureau københavn og tog på samme tid firmaets emnneagram test da jeg var til en omgang karriererådgivning hos dem. Personligt blev jeg udretteren, der som virker energisk men på samme tid ikke husker sine grænser og afskyr ikke at lave noget. Det passer så godt til mig og min personlighed. Det er faktisk en årsag til at jeg har fundet det her rekrutteringsbureau københavn samt bureauets karriererådgivning. Undertegnede ka’ overhovedet ikke fordrage at sidde hjemme i stuen og udsende jobansøgninger og slet ikke lave noget relevant. Så nu satser jeg at der inden for få måneder kommer en åbning som følge af stedets enneagram test og karriererådgivning, og at jeg kan få mig nogle jobs. Alternativt så ender jeg med at opfriske hele hytten i frustration og kedsomhed.