Kender I nye gode butikker med udklædning børn/udklædning voksne – helst billig udklædning til opkommende kostumekomsammen?

Mine kids + undertegnede skal snart til vejfest med udklædning , dramashop.dk/page/udklaedning-33, . Festerne er ofte ret skønne, og størstedelen er kreative med deres kostumer. Undertegnede kan virkelig godt li’ at lege med kreativiteten og finde billig udklædning, men mine børns udklædningsønsker kræver endvidere lidt køb. Så her for tiden får jeg søgt på internettet efter ”udklædning børn” samt ”udklædning voksne”, således at den kreative mor her kan finde et køligt helhedssyn på mulighederne inden for billig udklædning. Udklædning børn er et enormt marked for , og undertegnede har også fundet flere forskellige forslag indenfor udklædning voksne. Ganske relevant for mig, idet forældrene på vores vej viger ikke tilbage for også at troppe op i billig udklædning – ikk kun billig udklædning til børnene. Vi er virkelig fælles om at elske fastelavn og kostumer. Børn + forældre er kreative og møder op i alt muligt som Frozen-figurerne til tegnefilmsfigurer og overnaturlige figurer. Virkelig cool.

Da børnene var små inden kæresten og jeg flyttede ind opstøvede moi blot et eller andet billig udklædning til mine kiddos og så ellers ik mere udklædning. Menneskerne som jeg ellers fester med holder ikk rigtig kostumeparties, men denne glæde har undertegnede nu lov til at udleve sammen med de andre på vejen. Mig og mine naboer googler så meget remmer og tøj kan holde efter ”udklædning børn” plus ”udklædning voksne” på Google, samt hos genbrug plus kostumebutikker. Desuden har vi på villavejen endvidere belønning ved kreativ, billig udklædning. Så her for tiden er der igen jagt efter efter ”udklædning voksne” + ”udklædning børn”, så vi alle på vejen kan springe i fantasifuldt billig udklædning til kostumefesten. Selv vurderer jeg, at jeg skal være udklædt som et’l’andet fra noget eventyr, og desuden skal ungerne frit vælge inden for diverse billig udklædning og være idérige og med i processen med at selv at frembringe et egen fantasifulde udklædning.