Kørekort til speedbåd – min filejs skal få et styks speedbådskort/speedbådscertifikat når han fylder år

I næste uge er det Nicks fødselsdag, og dér vil jeg gerne overraske ham med et styks kørekort til speedbåd » http://www.dksp.dk/koerekort-til-speedbaad,. Sådan et speedbådscertifikat [http://www.dksp.dk/speedbaadscertifikat] har han plapret om i nogle måneder, så det er muligt at han og kammeraterne kan sejle ud – og undertegnede kan naturligvis også deltage i løjerne. Mine tanker er at et speedbådscertifikat vil lede til dejlige picnicture til for eksempel fortene uden fir Københavns havn eller aftener i én af havnene i Nordsjælland.

At slappe på til søs er skønt. Stemningen er skøn, og jeg kan måske overraskende nok godt lide, at der ikk’ er noget som helst at lave under en sejllads når der er styr på at styre båden. Ingen computer og tit ingen signal til mobilen. Skønt. Så jeg og ham ska’ kun have st styks speedbådskort [http://www.dksp.dk/speedbaadskort] med et kørekort til speedbåd før jeg og kæresten kan sejle ud på ture. Eller han kan tage ud på drengetur så han kan anvende hans nye speedbådscertifikat, mens undertegnede kan blive hjemme og slappe af. De er meget chillede.

Naturligvis er det ikk’ et specifikt speedbådscertifikat han får. Det er naturligvis blot penge til et speedbådskort jeg snakker om – ham skal selvfølgelig egenhændigt gøre arbejdet for at få hans kørekort til speedbåd men det er undertegnede der har betalt, så han kommer i sving.