Kunsten at selektere enten St Moriz selvbruner, ZGTS dermaroller eller Elizabeth Arden creme eller noget lignende hudpleje

Til min fødseldag har jeg scoret mig et stk hudpleje » www.cleanskin.dk/collections/hudpleje, gavekort. Eller måske egentligt ik reelt gavekort. Min farmand har sendt mig 500 kroner som han har forestillet sig, at moneterne bruges på hudpleje. Jeg vil gerne have ZGTS dermaroller » www.cleanskin.dk/collections/zgts,, St Moriz selvbruner » www.cleanskin.dk/collections/selvbruner, og Elizabeth Arden creme, men der bli’r nok ikke dkk til det hele. Nok ik. Undertegnede må vælge mellem ZGTS dermaroller, Elizabeth Arden creme eller St Moriz selvbruner eller lignende hudpleje, hvis jeg kunne bruge andre produkter

Det er fantastisk at jeg fik råd til hudpleje, så jeg glæder mig til at få bestilt Elizabeth Arden creme, St Moriz selvbrune og ZGTS dermaroller og være god ved huden. Mums.

Hvilke hudpleje produkter vælger I, hvis det skete at beslutningen skulle stå imellem ZGTS dermaroller, Elizabeth Arden creme eller St Moriz selvbruner eller andet hudpleje? Hudpleje af mærket Elizabeth Arden creme er virkelig perfekt til min hudtype. Jeg satser på at en ZGTS dermaroller formår at gøre huden smukkere. Undertegnede går om 3 uger afsted på ferie, så en St Moriz selvbruner er indlysende, så jeg ikke bli’r helt blev om benene Aruba.