Manden og mig er blevet temmelig vilde med rundrejser og kulturrejser med Horisont Rejser

Rundrejser er absolut en god rejse i stedet for at opholde dig på den samme plads og gå glip af, hvad landet du rejser til kan byde på. Min mand og jeg har flere gange været afsted på kulturrejser i Europæiske byer, NYC og Washington, men rundrejser har ham og jeg overset. Men meget interesant det har været. Du skal hellere anvende et par uger af din ferie til rundrejser med Horisont Rejser, men til gengæld indtjener du super mange skønne erfaringer retur. Jeg går herefter efter kulturrejse eller finde tid til rundrejser hos for eksempel Horisont Rejser end en kort chartertur i den samme by.

Kan du lide rundrejser der også funker som kulturrejser som har dejlige erfaringer væk fra poolen? Har du det sådan skal du høre om rundrejser fra Horisont Rejser. Curt & jeg begyndte for et halvt år siden at snakke om kulturrejse eller rundrejser, og nu er vi akkurat kommet retur fra en sublim kulturrejse i Cambodia. En stor oplevelse.

Kulturrejser eller rundrejser? Vi tog afsted med Horisont Rejser og her får man begge dele. Horisont Rejser tilbyder bl.a. rundrejser i Asien og Argentina, kulturrejser med nye rejsemål som Usbekistan og Iran og kulturrejser til Marokko. Ej altså nu mærker jeg lysten til at tage af sted på rundrejser/kulturrejser snarest muligt.