Mange ældre mennesker ska muligvis have indopereret et høreapparat…

Som 56-årig, ved jeg, så absolut, hvordan det er at leve dagligt med en kronisk høre-lidelse. Jeg har nemlig Rigshospitalets bevingede ord på, at jeg har udviklet en alvorlig grad af tinnitus!! Jeg har overdrevent mange år måtte leve med en øre-susen! Over en weekend ændrede det sig til at være en hylende tone i stedet for…! Og så blev jeg for allerførste gang bare skræmt! For jeg havde fået fortalt nogle horrible anekdoter om, hvor enormt meget mænd og kvinder med tinnitus må lide konstant… Jeg havde fået forklaret, at syge personer med tinnitus i starten er tæt på at blive skøre!!! & jeg ka’ i høj grad nik genkendede til den følelse!! Til at begynde med var jeg også næsten ved at blive syg i hovedet. Men trods alt må jeg dog gøre det klart, at det med tidens gang blev virkelig meget bedre. I dag kan jeg leve et helt igennem ”almindeligt” liv til trods for min tinnitus sygdom… Jeg mener, at det i grunden ka forklares m., at, man lærer at abstrahere fra sin tinnitus… Det betyder jo ikke, at jeg ik’ tænker på min tinnitus, men det har den betydning, at jeg i perioder ka ”glemme” min tinnitus…

Min læge har forklaret mig, at utallige kvinder og mænd der lider af tinnitus er begejstrede for et høreapparat - http://hearing.siemens.com/no/no/products/hearing-products.html, …! Det blev naturligvis fuldstændig pointeret, at det overhovedet ikke er alle mennesker m. tinnitus, som får glæde af et høreapparat… Men i mange tilfælde ka et høreapparat forbedrer de smerter og gener, som tinnitus giver… Jeg har af den grund bestemt mig for at prøve et af de her designer høreapparater på min egen krop…! Jeg har af den årsag forhørt hos et firma, der er eksperter i høreapparater, designet til personer m. tinnitus… Jeg er rigtig spændt på at afprøve, om et høreapparat virkelig kan afhjælpe mine gener…! Jeg har førhen besøgt behandlere udenfor sundhedssystemet for at blive klogere på, om de var i stand til at hjælpe mig, men uheldigvis uden nogen forbedringer. Så jeg sætter virkelig min lid til, at et høreapparat ka’ forbedre min situation… Jeg kan nemlig fornemme, at jeg har behov for, at der ska ske noget inden længe!!