Med barn og behov for at være holdt ekstra øje med ved speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – måske gynækolog Niels Lund

Jeg og min mand har testet positiv men det var en ustadig proces, og derfor har vi snakket om at tage til en gynækolog klinik Fyn og få flere scanninger. Fra jeg og manden først stoppede med kondomerne tog det mere end et år med barnløshed, og vores læge var derfor begyndt at foreslå at anbefale os til en speciallæge klinik Fyn til udredning. På det tidspunkt googlede jeg selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og læste bl.a. om gynækolog Niels Lund der har praxis nær på, i Middelfart hvor vi har hus.

Vi blev gravide og alle tankerne om ægløsninger og sædkvalitet forduftede en spontan abort. Jeg og min mand prøvede ikke at lade os slå omkuld, men det var en tid, hvor vi var kede af det og i smerte som følge af vores tabte barn, som vi havde drømt om så længe.

Visitere til speciallæge klinik Fyn – eksempelvis speciallæge Niels Lund

Nu et halvt år senere er vi så gravide igen. Lægen har fortalt os, at der skal holdes særligt øje på mig, så den praktiserende læge henviser undertegnede til en speciallæge klinik Fyn. Vi har også søgt lidt den gamle telefonbog hvor vi igen har fundet bl. Andre speciallæge Niels Lund. Jeg ønsker at være hos en praksis som eksempelvis speciallæge Niels Lund og blive holdt nøje øje med og få tilbudt ekstra ultralydsscanninger, så jeg er tryg under graviditeten, og specialister hjælper, såfremt der endnu en gang kommer komplikationer. Jeg er sikre på at sådan en ekstra tryghed i sig selv er godt for barnet.