Mig og min kæreste bruger penge denne gang og køber en smart hyndeboks, en dækstol i teak og seks havestole + hynder til havestole

Undertegnede er begejstret for at købe ting og sager til hjemmet, og mit følgende erhvervelse kommer til at blive lækkerier til terrassen som eksempelvis en hyndeboks, hynder til havestole + tilhørende havestole og en dækstol. Min og kærestens havestole er ved at være slidte og brugte og jeg mener, at nogle sæt nyindkøbte havestole lige så godt kan få nye hynder til havestole.

Nogle nye sæt havestole kunne vi godt bruge, så jeg og ham virkelig kan indtage lækre aftensmåltider udenfor. Vores få havestole lige nu er bare de halvdårlige i plastik, men i dag har vi penge til at indkøbe nogle mere luksuriøse og holdbare havestole. Desuden drømmer jeg om en frisk dækstol i teaktræ, hvor jeg kan nyde solen og studere boligbladene. Det ville være luksus.

Sådan en hyndeboks er sandsynligvis ik det mest nødvendige. Det tænker min kæreste nok. Hehe. Men jeg vurderer bestemt, at ham min kæreste vil få glæde af en rummelig hyndeboks til vores lækre hynder til havestole, og undgå at trisse rundt med hynder til havestole frem og tilbage mellem terrassen og bryggerset. Når vi er færdige, så er det en praktisk løsning at have en hyndeboks.

Skal nogle af jer også købe hynder til havestole, dækstol eller en hyndeboks? Jeg ser helt bestemt frem til at få opgraderet vores siddeplads med smukke, lækre havestole end med de arvede stole i plastik.