Mig og min kæreste har erhvervet sexlegetøj

Min kæreste og jeg har kigget sammen i en butik med sexlegetøj for at købe nogle forskellige ting, fx en helt ny dildo, som skal hjælpe os med at sætte gang i vores sexliv igen, af den årsag at vi godt kunne tænke os at få erotik [http://www.amoro.dk/shop/frontpage.html] ind i forholdet. Det er sjældent, vi har sex, og såfremt vi langt om længe har, er det en smule kedeligt, så nu vil vi prøve at anvende noget sexlegetøj for at få sexlysten tilbage. Det sexlegetøj, mig og min kæreste var indehavere af før, var blot en dildo, som ej duede mere. Min kæreste elsker erotik, han har dog været meget stresset på arbejdet, så vores sexliv er ej ligesom før. Faktisk har han altid, så vidt jeg husker, elsket forspil, og han synes godt om at se på mig, imens jeg stimulerer mig selv ved brug af en dildo, når vi skal til at have sex.

I lørdags da jeg og min kæreste var inde i butikken med sexlegetøj plus anden erotik, anskaffede vi os masser af divergerende ting. Noget til mig, som f.eks. en dildo, & noget til ham, foruden nogle ting, som vi begge to kan nyde, erhvervede vi os. Utrolig frækt var det at kigge på sexlegetøj sammen med kæresten, og vi fik egentlig lyst til at gå hjem for at have sex straks…

Og ved I hvad? Det gjorde vi!