Min date arbejder med slibeskiver, slibematerialer og slibebånd

Min stærke side er ik håndværk og redskaber. Min kæreste har broget arbejde hos en haveanlægger og for en gulvsliber. Derfor anvender fyren slibematerialer (katalog.prebenz.dk/slibning), maskiner, slibeskiver (katalog.prebenz.dk/slibning–slibeskiver) og slibebånd (katalog.prebenz.dk/slibning–slibeband) i tjansen med at pynte på fliser og afhøvle gulvplanker og opgaver i den kaliber.

Yours truly forstår kun meget begrænsetlidt omkring slibematerialer, slibebånd og slibeskiver. Men min nye håndværkermand anvender værktøj som dette i hans arbejde. Så vidt jeg forstår det, kan fagpersonen benytte slibeskiver, slibebånd samt slibematerialer til slibning og polering. Slibeskiver og slibebånd kan du vidst også sætte sammen med andet værktøj.

Ole oplyste undertegnede, hvordan han i sit arbejde arbejder med slibebånd, slibeskiver og slibematerialer til sine opgaver. Og at han og de andre på hans arbejde på samme tid med stor fornøjelse anvender slibematerialer, slibebånd og slibeskiver i opgaverne med lægge terrasser og ordne have. Nogen i vennegruppen drømmer om at rykke i villa, så det er måske ikk en dum viden at have på rygraden.