Min date sælger elektrisk sprøjtepistol, dyser til sprøjte, mb teknik og ting til beregning af tryk

Den seneste date har job hos et firma, som at der opfinder ting til beregning af tryk, elektrisk sprøjtepistol, mb teknik og dyser til sprøjte. Det virker temmelig bøvlet at snakke optaget ind til elektrisk sprøjtepistol, dyser til sprøjte, ting til beregning af tryk og mb teknik.

Min date forsøgte at belyse, hvad elektrisk sprøjtepistol, ting til beregning af tryk, dyser til sprøjte og mb teknik kan hjælpe med. Men jeg missede i en fart engagementet må jeg fortælle. Men undertegnedes job som agrobiolog virker jo heller ikk nemt at få noget ud af. Vi kan jo altid finde andre samtaleemner end dyser til sprøjte, ting til beregning af tryk, mb teknik og elektrisk sprøjtepistol, til ham + mig rykker ud på date to og tre.

Fyren lader til at være temmelig lækker og sød, hvorfor jeg godt kunne se for mig en fremtid hvor vi er sammen. Moi havde nok regnet med, at jeg skulle have en mand som havde nogle arbejdsopgaver, som det var enklere at forholde mig til end elektrisk sprøjtepistol, mb teknik, ting til beregning af tryk og dyser til sprøjte. Jeg er også i tvivl om, at jeg ville tænke at for eksempel murerfaget eller arbejde hos en tilsvarende virksomhed kunne syne nysgerrighedsvækkende.

Min forrige kæreste samtalede jeg faktisk ikke ret meget arbejde med. Sammen snakkede jeg og ham oftere omkring biografture og mad. Så måske gør det ikk fra eller til, om jeg forstår en hujende fis af elektrisk sprøjtepistol, dyser til sprøjte, mb teknik og ting til beregning af tryk og vidst ik orker at gøre så meget ved det. .