Min eventyrer af en bror forbavsede jeg og min mand endnu engang. Eventyreren starter piper malibu matrix virksomhed der skal have pilatus pc12 for sale og piper malibu for sale

Brormand har overrasket os. Manden har opført sig som lykkejæger så længe undertegnede husker tilbage, og sidste uge fortalte han mig, at han har købt sig ind som kompagnon i et stk fly-firma, hvor de køber og sælger piper malibu matrix - http://www.europeanaircraftsales.com/piper/piper-malibu-matrix.aspx, fly og pilatus pc12 for sale - http://www.europeanaircraftsales.com/aircraft-for-sale/pilatus.aspx, . Den branche ligger der øjensynligt granater i, i området han bor i syd for Sacramento. Min vilde bror har taget pilotcertifikat, og derfor giver det egentligt temmelig god mening, at han går ud i fag med piper malibu matrix, pilatus pc12 for sale og piper malibu for sale - http://www.europeanaircraftsales.com/aircraft-for-sale/piper.aspx, , som det hedder når du skal fremfinde hans webpage.

CasperChristen overvejer vidst også at højne forretningen ved brug af flyvninger med turister af sted med deres piper malibu matrix. Firmaets flyvemaskiner, som firmaet ikke lige kommer af med som piper malibu for sale flyver turister hen over vidderne. Cool tanke. Lillesøster her støtter 100 % op om drømmen om piper malibu matrix, pilatus pc12 for sale eller piper malibu for sale. Det er helt sikkert.

Nu er min bror begyndt at ævle bævle omkring kabineplads og maxhastigheder. Jeg kan forstå , hvordan piper malibu matrix rutter med pladsen med 6-7 pladser til passagerer, i mens hans piper malibu for sale kan have mere end ti pladser til passagerer. Undertegnede overvejer at det er pragtfuldt at kende en broder der kan dukke op, i det tilfælde at jeg som lillesøster søger på internettet på pilatus pc12 for sale. Hovsa it-teknikeren forklarede faktisk, at jeg og familien ik skulle eftersøge hverken piper malibu matrix, piper malibu for sale eller pilatus pc12 for sale fordi de søgninger forvirrer etablissementets trafikstatestik på deres homepage. Aha.