Min klodsede hjerteveninde + mig vil se at komme af sted og købe hhv. glas til iphone 5s og skærmbeskyttelse til iphone 4s

I onsdags var undertegnede så kejtet at tabe telefonen. Selvsagt smadrede skærmen – undertegnede er jo byens mest klumsede. I nogle timer har jeg gået og funderet over at få repareret skærmen og investere i stærkt panserglas til iphone 5s eller noget almindeligt glas til iphone 5. Det har jeg ikke besluttet .

For to dage siden opkaldte min hjerteveninde Karla sørme tårevældet. Trunten har netop smadret hendes telefon, og hun præsterede akurat taste mit nummer ved at taste på fronten. Iiih hvor er vi kejtede .

Den store klapjagt efter skærmbeskyttelse til iphone 4 + panserglas til iphone

Derfor google-søger vi nu begge 2 som vanvittige efter skærmbeskyttelse iphone 4, panserglas til iphone 5s, panserglas til iphone 4s og glas til iphone 5. Mange virksomheder har gode google-anbefalinger og som har meget anselige omkostninger. bedsteveninden og mig skal sandelig ikk leve uden glas til iphone 5 eller skærmbeskyttelse iphone 4, så i gang med med at vælge snart.

Undertegnede mener min slyngveninde og jeg træffer et valg om panserglas til iphone 4s/skærmbeskyttelse iphone 4 og panserglas til iphone 5s/glas til iphone 5 i morgne eller i dag og kommer af sted til firmaet. Så skifter de nok glas til iphone 5 og panserglas til iphone 4s, mens vi bliver i nærheden.

Har I også fået nyt skærmbeskyttelse iphone 4, panserglas til iphone 5s, panserglas til iphone 4s og glas til iphone 5? Eller er min veninde og jeg blot byens kluntede? Ikke en eneste af de øvrige veninder går og ødelægger deres ting, og derfor har de overhovedet ikk kendskab til ekstra skærmbeskyttelse til iphone 4s eller panserglas til iphone 5s. Så dem kan vi ikke gå til.