Min mand savner arbejde; partneren og jeg searcher konstant efter elektriker Værløse på Google.

Jeg har i høj grad behov for at der pustes nyt liv i min ellers lidt trivielle dagligdag. Jeg tænker, at jeg har et ønske om, at der snart sker noget. Min allerbedste ven & kæreste & mig selv har af den grund besluttet at vi vil være på udkig efter et nyt sted at bo. Vi er i onsdags begyndt at opspore mulige og umulige boliger, men vi har jo ik lagt os fast på noget. & jeg må akkurat nu fastlægge, at jeg personligt ikke lægger inde med særligt mange ønsker og krav i forbindelse med by. Jeg går mere op i, at hjemmet i sig selv er skønt. Vi har besluttet os for to potentielle byer; Hellerup eller Værløse. Min bedre halvdel er elektriker, så problemstillingen er, om han skal arbejde som elektriker Hellerup {http://farum-inst.dk/elektriker-hellerup} eller elektriker Værløse {http://farum-inst.dk/elektriker-vaerloese}. Jeg ønsker dybt, at vi flytter til en by, hvor der eksisterer de mest optimale muligheder for ham. Jeg er en god gammeldags husmor, som jeg jo kan udfylde, no matter hvor vi har hjemme! Derfor er vores primære prioritet at afgøre, om han skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse, & det er det, som vi i fællesskab stiler stærkt henimod!

Samtlige af familiens medlemmer anerkender, hvor enormt meget hans arbejde betyder for min husbond. Han elsker at være elektriker. Dét er en gammel drøm, som er blevet realiseret. Af den årsag fortjener han bestemt at blive tilbudt et nyt arbejde, som han bryder sig om, ligegyldig, hvor det er; om det så er som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse. Vi har flere gange udforsket job mulighederne som elektriker Hellerup og som elektriker Værløse. Men nu er det jo desværre sådan, at jobsene ik kan plukkes fra træerne. Så problemfeltet er hermed også, hvor stor en del vi i realiteten selv er i stand til at afgøre. Hvis det forløber sig sådan, at et arbejde som elektriker Hellerup bliver offereret tidligere end et arbejde som elektriker Værløse, er vi 100 procent villige til at lade skæbnen bestemme. Den eneste ting vi har som mindstekriteirum, er et skønt hjem, hvor familien, både rollinger og forældre, kan lide at opholde sig. & så selvfølgelig det omtalte elektriker job! Rollingerne og jeg håber på, at det vil lykkes i nær fremtid at afgøre, om han skal jobbe som elektriker Hellereup eller elektriker Værløse…