Min nyligt åbnede gesjæft offererer glatførebekæmpelse…

Der er sket det herlige, at jeg lige nu virkeliggør min barne drøm. Jeg har åbnet min egen lille forretning. Det er et betydningsfuldt ønske, som jeg har haft utroligt længe. Men nu var det mest perfekte tidspunkt. Og det var ik’ en mulighed at skrinlægge mit højeste ønske. Det passede ekstremt godt med, at mine to små børn er blevet elleve år, så de ikke kræver akkurat lige så meget forplejning og støtte som på tidligere tidspunkter. Min skarpe kone mente også, at såfremt jeg havde i sinde at udleve min drøm, måtte det igangsættes lige nu, inden at vi begge to blev for gamle og svage. Min lille biks tilbyder snerydning København {http://www.totalsnerydning.dk/snerydning} som det primære produkt, samt saltning af veje {http://www.totalsnerydning.dk/saltning} samt over-all glatførebekæmpelse {http://www.totalsnerydning.dk/saltning/glatfoerebekaempelse}. Jeg har i virkelig mange år haft beskæftigelse indenfor glatførebekæmpelse, for det meste snerydning København og saltning af veje. Men jeg havde virkelig brug for nye græsgange, & har evig og altid overvejet at blive forretningsmand. & jeg bestemte mig for at blive indenfor samme branche…

Dét at være sin egen chef er komplet ukendt og overvældende for mig. & her er det, at I træder ind i billedet! Jeg sætter min lid til, at I kan give mig nogle formidable vejledninger desangående dette uoverskuelige felt. Jeg har tænkt på at starte på diverse aftenskole-kurser for at få viden om emnet. Men jeg må desværre indrømme, at jeg ik føler, at der er tid til det. Så jeg tænker, at jeg hen af vejen selv kan lære at begribe det vigtigste. Jeg har i sidste måned oplevet, hvordan diverse internetsider er et godt sted at opnå kendskab til erfaringer. Jeg deler meget gerne min erfaring med generel glatførebekæmpelse, samt saltning af veje & min erfaring med for det meste snerydning København. Men eventuelt er det ikke den erfaring, der de fleste behøver! I den mellemliggende tid håber jeg på, at I kan og vil være mig behjælpelig. I forvejen synes jeg, at der er fantastisk mange forpligtelser som skal ordnes, i sammenhæng med søsættelsen af mit hjertebarn: virksomheden. Så hvis I vil og kan give mig en hjælpende hånd, ville jeg være fantastisk taknemmelig!