Moi skal bestemt anbefale at tage på en håndboldefterskole

Jeg har boet på håndbold efterskole nær Silkeborg i circa 3 uger. Og det at bo på efterskole virkelig slår samtlige af mine forventninger. Først var jeg lidt nervøs når jeg spekulerede over, hvorvidt jeg kunne hygge mig med flytte på håndboldefterskole (http://www.halstedhus.dk/efterskole-haandbold). Da jeg første dag skulle starte følte jeg mig lidt alene. Men alle havde det jo på samme måde. Min gang-veninde Regitze spiller ligesom mig efterskole håndbold, så vi kan følges. Dette var rart da jeg var ny. I øjeblikket har jeg først og fremmest lært dem at kende, der ligesom jeg selv er på håndbold efterskole linien. Efterskolen har flere end 75 unge i alt, så jeg kan sørme ik’ holde styr på navnene på samtlige endnu.

Hverdagen på håndbold efterskolen

Her på min håndbold efterskole må alle tidligt op fordi vi skal gå/løbe. Surt! Hyggejeg vil helst få cornflakes under dundynen i langsom stil. Efter vores tur ude er der til gengæld øko morgenmad. Efter morgenmaden skal vi af sted til almen matematik og dansk-undervisning. En del af eftermiddagen er jeg til efterskole håndbold. Alle af os fra håndbold efterskole og de øvrige sports linjer får mad kl seks. Bagefter skal alle sidde i vores værelse i en time. Det er i virkeligheden ret rart at være tvunget til en time, hvor samtlige elever laver lektier. Anna og jeg aner ikke, hvornår lektierne ellers skulle blive lavet. Størstedelen af dagen deltager vi i engelsk eller matematik eller spiller efterskole håndbold og derudover sker der ofte sjove ting. Mine venner viser fotos, vi holder fødselsdage for vennerne som vi bor på gang med, vi tæver hinanden i EGO, afholder gyseraften, øver lanche – og i aften har har folk fundet på en gæt og grimasser leg. Siden at undertegnede et begyndt her på håndbold efterskole befinder jeg mig kun på værelset når vi har timen med stilhed eller når der er Det elektriske Barometer.