Når en aften med Efterskolernes Dag kan det være at du bliver forbløffet over at du udskifter holdning

Et held var det at jeg og mine forældre ræsede til Efterskolernes Dag før jeg have valgte min skole. Jeg var mere overbevist over, hvilket sted det skulle være, da jeg kom retur fra Efterskolernes Dag. Jeg valgte faktisk den skole fra, som jeg regnede med at jeg ville vælge, for retur fra Efterskolernes Dag rev en efterskole et andet sted mere i mig. Det oplevedes mere hjemme på efterskolen, der var min 2. prioritet.

Går du efter at vælge den hyggeligste efterskole. Forinden jeg hørte om Efterskolernes Dag var jeg usikker på mit valg. Efterskolernes Dag er et tidspunkt, hvor skolerne holder åbent for nysgerrige, så nye elever er velkommen til at kigge indenfor. Du får nok at se til, men beroligende vil det være at besøge de mange efterskoler og mærke stemningen der er.

Efterskolernes Dag er en ret anspændt oplevelse. Mine forældre har ik nogen dyt, men vi lånte farbrors Hunday, så jeg havde mulighed for at kunne møde alle tre skoler. Jeg opfangede nu godt, at det var den efterskole, jeg ville vælge, på det tidspunkt hvor vi besøgte nr 2 efterskole på Efterskolernes Dag.