Nu er arbejdspladsens kaffeautomat gået i stykker, & jeg skal opspore en ny kaffeautomat.

Hvis en spørger til, hvad jeg jobber som, svarer jeg: alt-mulig-kvinde. Det henfører til, at jeg har adskillige kasketter, & jeg har af den grund også talrige forskellige opgave typer. Dét kan jeg godt lide. Det var begribeligvis også derfor, at jeg valgte dette job tidligere i november måned, af den årsag, at jeg finder det positivt, at min arbejds dag består af adskillige forskellige opgaver. Men disse kendsgerninger resulterer samtidig i, at jeg tit bliver tilknyttet bestemte slags arbejds opgaver, som jeg ikke har erfaring med. Akkurat sådan lægger landet lige nu, hvor jeg har fået til opgave at lokalisere en senmoderne kaffeautomat » frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater/kaffeautomat, til receptionen. Jeg kan ik’ sige noget som helst om kaffeautomater » frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater,! Den kaffeautomat vi har nu er desværre brækket over. Min arbejds plads har beklageligvis ingen fast leverandør af kaffeautomater, så af den grund er det mig, som må trække i arbejdstøjet og finde frem til en sådan leverandør!

Det er af den årsag, at jeg besluttede mig for at forklare denne forholdsvis dræbende kedelige historie for alle jer derude. Jeg krydser fingre for, at I lægger inde med skarpe råd til, hvilke kaffeautomater, som er gode. Jeg ved uden tvivl, at den kaffeautomat, som nu er slået itu, var forholdsvis et monstrum, & det skal den nye kaffeautomat ikke nødvendigvis være. Ellers er realiteten den, at der ik’ er mange andre krav, som den nye kaffeautomat absolut er nødsaget til at leve op til. Den realitet positionerer mig begribeligvis i en herlig position, hvor jeg næsten på egen hånd kan vælge lige præcis den kaffeautomat, som jeg synes om. Men samtidig hermed, gør det også processen mere vanskelig. Som nævnt tidligere ved jeg absolut ingenting om kaffeautomater & efter, at jeg har studeret udbuddet af kaffeautomater, må jeg erkende, at jeg er endt med at være meget fortvivlet. Mængden af kaffeautomater er fantastisk stort, og jeg føler, at det er rigtig vanskeligt at danne mig overblik. Så jeg håber rigtig meget, at I har lyst til at hjælpe mig med at identificere den helt rigtige kaffeautomat til vores alle sammens arbejdsplads. Det ville være ekstra sejt, hvis I kan hjælpe mig med at skabe et overblik over markedet for kaffeautomater!