Om at køre gravemaskiner samt at arbejde med minilæssere, dumpere og dozere

Brormand har fået arbejde med dozere , http://www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/bulldozere/sma-dozere/d4k2-tier-4-final-stage-iv, , dumpere , http://www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/dumpere, , minilæssere og gravemaskiner , http://www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/gravemaskiner, . Den søde mand var udpræget glædesstrålende, da han nævnte det, og min respons var blot … øøh ahva? Jeg har ikk kendt til minilæssere, dozere og dumpere, ligesom jeg heller ikke har forholdt mig til gravemaskiner. Men for lidt tid siden har min bror klaret et halvlangt uddannelse i at håndtere de her minilæssere, dozere, gravemaskiner og dumpere.

Min storebror og jeg mødes hver uge til middagsmad og brætspilshygge i weekender eller til filmaftener eller ture i Cinemax. Som følge af det vil undertegnede velsagtens erfare yderligere omkring hans brug af gravemaskiner, minilæssere, dozere og dumpere. Helt fint. Undertegnede er rede til at tale vedr. dozere, dumpere, gravemaskiner og minilæssere, forbi han altid syner åben over at høre på min tale om ansigtsbehandlinger, massage og shellack, hvilket hans søster udfører i arbejdet.

Men vær ganske afslappet. Dumpere, gravemaskiner, dozere og minilæssere kommer ik til at blive det faste emne her på min hjemmeside. Kun hvis jeg påbegynder at se en af hans nye kollegaer eller sådan noget.