Om prioriteter, tidsrøvere og en tilmelding til kursus i personlig planlægning og effektivitet

Mon I har deltaget i et kursus i personlig planlægning og effektivitet? Undertegnede har ret travlt for tiden med mit arbejde. Også lidt for travlt. For tiden kan jeg føle hvordan distræte mig taber det daglige overblik, overser at prioritere hvilke ting jeg helst vil anvende min tid på og på samme tid dratter i tidsrøvere som Instagram og Facebook. Der er en del, som noget lignende. Men jeg havde ik gennemtænkt, at jeg det er muligt at gøre noget ved det før jeg læste om et kursus i personlig planlægning og effektivitet. Sådan et kursus i personlig planlægning virker da til at være det bedste for moi.

Sørme om jeg ikk’ i tirsdags har tilmeldt mig sådan et kursus i personlig planlægning og effektivitet sammen med min hjerteveninde Benthe.

. Jeg og hende trænger til blive kyndige i at sige nej og kende forskel på ting der er vigtige for os og så tidsrøvere. Det bliver fedt at komme i gang med personlig planlægning – både i arbejdssituationer og efter arbejde.

Personlig planlægning og effektivitet har ik lige været et emne, jeg har taget mig tid til at sætte mig ind i. Men det lyder som om, at jeg personligt straks kan indhente tiden ved at høre om personlig planlægning og bli’e skarpere.