Om vibrationsafgratning/afgratning, kølemiddel og affedtningsmiddel

Før i forrige uge havde jeg aldrig hørt om vibrationsafgratning, kølemiddel - http://katalog.prebenz.dk/affedtning–kemi-til-affedtning, , affedtningsmiddel » http://katalog.prebenz.dk/affedtning, eller afgratning » http://katalog.prebenz.dk/afgratning,. Vibrationsafgratning, kølemiddel og affedtningsmiddel er bestemt ikk emner, der fylder i min verden og hverdag.

Og hvad er alt det? Vibrationsafgratning og lignende afgratning kan fjerne grater. Grater, hvad er så det? Jo de bliver skabt når metal bliver bearbejdet hvilket kan nemt ødelægge delene i f.eks en maskine. Så vibrationsafgratning/afgratning er vigtigt hos div. firmaer. Et tip er i øvrigt at vælge afgratning med vibrationsafgratning.

Affedtningsmiddel er godt til at afvaske sod, fedt, snavs, olie mm smart til industri, søfartsindustrien, fødevarebranchen og landbrug. I firmaet bruger mine kollegerne eksempelvis affedtningsmiddel til at rense inventar, gulve og fliser, og derfor er affedtningsmiddel et dejligt middel.

Kølemiddel bliver som navnet antyder benyttet i kølesystemer. Det kan eksempelvis være i varmepumper og i køleskabe. Kølemiddel er væsker eller gasser som fx ammoniak, nitrogen eller vand.

Ak ja, man hører mange nye verber som vibrationsafgratning, kølemiddel, affedtningsmiddel og afgratning, her når du begynder i uvant arbejde. Pyha.