Ombygning & smart energimåler i boligen

Fornyelse af boligkvarterer og andre typer renovering inkluderer den ejendom, hvori jeg bor. Dette arbejde involverer selvfølgelig typiske locations som toilettet plus køkken samt eksempelvis forbedrede afløbsrør. Dog foregår der ydermere et og andet omkring energi- og varmeområdet. F.eks. har jeg fået opsat en forbedret energimåler inde i min lejlighed, som gør såvel energi aflæsning som det private varmeregnskab særdeles meget nemmere. Min nye energimåler, jeg fik i lejligheden, har navnet ultralydsmåler for central- og fjernvarmeanlæg. Der findes en bred vifte af bonusser okring denne model. Den rummer stor nøjagtighed, og den er lavet med adskillige tilslutningsopgaver. Energimåleren har vidtstrakt kommunkation.

Aflæsning skal foretages på udvalgte datoer af lejlighedens måler. Eller sådan tænker jeg egentlig bare selv, fordi sådan skulle jeg når jeg tjekkede den forrige måler. Men personligt er jeg ikke informeret, i forhold til om denne er så prof, at energiselskabet Bong har mulighed for at gennemføre varmeaflæsningen fra et centralt sted. Hvorom alting er, kan det være centralt at man foretager en nøjagtig aflæsning. Eftersom at denne aflæsning skal jeg benytte til det private varmeregnskab, og derudover skal boligforeningen også anvende angivelserne, p.g.a. at bestyrelsen udarbejder et kollektivt regnskab for varme hvilket har et overslag over, hvad jeg og naboerne respektivt bliver nødt til at månedligt skal regne med at betale a conto til varmeregnskabet. Derfor er undertegnede tilfreds med min nye måler, idet jeg således er sikker på, at der med garanti hver gang er en aflæsning lavet med hundrede procent eksakthed.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>