Opstående passion når det kommer til aflæsning af energimåler og varmeregnskab efter at husbonden & mig har anskaffet os ejerbolig

Hvor er der utallige ekstra udlæg ved at flytte i halvtredservilla. Dér er ham & jeg her nogle måneder efter vi er rykket ind ved at opdagekomme til bunds i. Min mand er særligt opservant på husets varmeregnskab , www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html, og som noget helt nyt bliver aflæsning , www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer, af energimåler , www.ista.dk/produkter/energimaalere, noget, min elskedegår op i. Energimpåler, vil det interessere mine læsere?

Mogens snakker løs om aflæsning af husets energimåler, og min elskede følger vores varmeregnskab. Jeg er klar over hvordan aflæsning og lidt holden et øje på varmeregnskabet er fornuftigt omkring hjemmets pengebeholdning. På den anden side vil jeg nemt overveje, at det kan være alle sparede 2700 kr værd at have os en skøn stuetemperatur og dermed være en smule ligeglad med, hvordan families energimåler spinder i mens dejlige 24 grader øger varmeregnskabet.

Min husbond + mig er nok ret typiske som par, hvor undertegnede ik tænker så meget på energimåler, varmeregnskab og aflæsning og i stedet render & kører bare en smule op på varmen plus jeg tænder ovnen tyve minutter før, når huslige jeg vil bage pæretærte. Samtidig render ham derhjemme og drejer liidt ned, står for fin aflæsning af energimåler, udnytter ovnens eftervarme plus administrerer det fælles varmeregnskab med fin interesse. Ægtemanden udbassunerer eksempelvis at hans kone kan anskaffe mig såvel ture i sauna og uldundertøj for kronerne, vi kan skære i regningen. Nu skal I ikke give ham ret, vel.

Sidste år da jeg holdt til i single lille lejlighed vidste jeg ik meget om varmeregnskab. Og aflæsning af energimåler var blot en ting jeg karede, de par gange om året undertegnede i postkassen fik et brev fra Dong Energy. Nu i villaen er min økonomiske mand begejstret for at vi skal eje en god energimåler og gøre sit for at barbere familiens varmeregnskab & energiforbrug, fra den nuværende D’er til noget højere på skalaen.