Overraskende store gevinster i hverdagen med gasfjeder, gummiplader, kantlister, svampegummi, gummimåtter og gummistropper

Jer læsere så det sikkert ikke komme, at undertegnede i dag har postet et indlæg om svampegummi, gasfjeder, gummistropper, kantlister (www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/kantlister-beskyt-kanter-og-hjoerner-med-de-bedste-kantlister), gummimåtte og gummiplader (www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/koeb-gummimaatter-og-gummiplader-i-forskellige-stoerrelser-og-priser). Fnis.

Vi funderer nok overhovedet ikke over det, at et absolut hverdagsagtigt materiale som gummi påvirker egentlig chokerende meget i hverdagen i en moderne liv. Vi mennesker har faktisk gavn af mange hverdagsting, lavet af gummi – herunder fx gummistropper, gummimåtter (www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/koeb-gummimaatter-og-gummiplader-i-forskellige-stoerrelser-og-priser), gummiplader, svampegummi samt kantlister – på dagsbasis. Ting som for eksempel svampegummi, en gasfjeder eller gummiplader er måske noget, som færre bruger, men som stadigvæk er brugbare for vores hverdag.

Mange overvejer ikke, alt det i vores dagligdag som er lavet i gummi. Blandt gummiens største fordele er da også dens åbenlyse praktiskhed. Gummi kan jo nemlig både være fleksibelt + hårdt og kan derfor anvendes til mange forskellige ting. Gasfjeder er fx bløde, & derfor bør de manifaktureres af fleksibelt gummi. Gummiplader & kantlister er imidlertid fremstillet af ufleksibelt gummi, som ej på samme måde kan bøjes og strækkes. I dag kunne vi i den vestlige verden nok ik leve uden gummi.

Blandt materialet gummis største styrker er ligeledes den store brugbarhed. Gummi kan jo nemlig være både ubøjeligt + bøjeligt & kan derfor anvendes til adskillige uensartede ting. Gummimåtter er eksempelvis bøjelige, & derfor bør de fremstilles af blødt gummi. Kantlister og gummiplader er på den anden side skabt af ufleksibelt gummi, der ej på samme vis kan bøjes og strækkes. Det har undertegnede først fået viden om her på min uddannelse.

Hvis du i fremtiden støder på enten gummiplader eller svampegummi, kunne du eventuelt overveje, at et pænt stort udpluk af genstandene, som vi anvender på daglig basis, i virkeligheden er skabt af en blød eller hård type af gummi, skønt det faktisk er de færreste, som bemærker dette. Men det kan du nemlig være opmærksom på fra nu af.