Panserglas iPhone. Klodsmajoren her ordner mobil i f.a. skærmbeskyttelse i hårdt panzerglass

Ej så indtrådte det en gang til. Iben og moi måtte lige tagge et styk billede af os sammen i buslinje 150s retur fra julefrokost ved Joakim, og i mine usikre hænder ryger selvfølgelig smartphonen (uden skærmbeskyttelse af panzerglass). Og jeg dropper jeg den ik blot. Nææh telefonen op & skærmen var typisk nok totalt smadret, nok på grund af mobilen ikke var dækket med skærmbeskyttelse. Var I klar over, at man nemt kan anskaffe fedt skærmbeskyttelse skabt af panzerglass/panserglas til iphone? Ps. hvoddan skriver man til panzerglass/panserglas iphone? Sådan noget troede undertegnede ik, at man ku’, meeen lille jeg har allerede bestilt skærmbeskyttelse i panserglas til iphone – mobilos vil ankomme i pakkeboksen om 4 dage.

Jeg ku’ tillige have googlet en bitte smule på muligheden for at istandsætte smartphone, meeen moderne jeg vil snarere købe et stk fabriksny panserglas iphone, pga at telefon lille jeg besad var kun en 3’er (helt uden skærmbeskyttelse). Derfor er et styks splinterny iphone og panserglas til iphone vil nok være en virkelig god investering, pga lille jeg skal til Paris lige om lidt for og være aupair og ser frem til at ku’ følge med i det hele på en ny telefon – klistret ind i panzerglass skærmbeskyttelse.

Smarte mig har anskaffet smartphonen online og fundet en online side der sælger durabelt pazerglass der er velegnet som skærmbeskyttelse. Undertegnede tænkte slet ik, at vi kan vælge panserglas til iphone. Filmen må være hundrede % fint og usynligt og desuden ka’ sådan en skærmbeskyttelse af panzerglass sikre, at du enkelt kan opholde iphonen med ting der ridser helt uden belastende case til at beskytte.

Så jeg er hujende lykkelig på grund af min indkøb af skærmbeskyttelse skabt i panzerglass/panserglas til iphone mobil.