Rådgiv dig hos din dentist, om tandbroer Espergærde er en løsning til dine tandproblemer

For 3 sæsoner siden blev jeg trist nok involveret i en trafikulykke, hvor jeg faldt på min cykel, og fik ødelagt mine tænder. Der skete ret omfattende skade på mine tænder, men til alt held var mit hoved uden skade. Egentlig blev 3 af mine tænder slået ud, og nogle flere tænder havde knækket, så det så altså ej kønt ud. Jeg frygtede rent ud sagt, at jeg aldrig nogensinde ville have flotte tænder igen, men jeg var uden tvivl glad for, at der ikke skete et eller andet mere forfærdeligt. Jeg besluttede mig for at tale med en tandlæge for at finde ud af, hvad mine muligheder var, & lykkeligvis fandt jeg et par rigtig hjælpsomme dentister, som havde en masse fremragende råd.

Jeg manglede tandregulering Espergærde, og jeg valgte derfor et par dygtige tandteknikere. Tandlægerne udførte min tandkrone Espergærde problemfrit, & det virker simpelthen nærmest umuligt at se, at jeg har tandregulering Espergærde. Jeg ved, at de er vildt glade for deres job, samt tandteknikerne virker altid venlige & hjælpsomme, fordi jeg skulle tage til en del opsyn bagefter min tandregulering Espergærde. Entusiastiske tandlæger, der kan ordne dine gummer med tandregulering Espergærde selv efter en seriøs ulykke, virker det behageligt at vide, at her er.