Reparation af stenslag eller en ny forrude?

Da jeg kørte på motorvejen her forleden dag, fik jeg et stenslag i bilens forrude. Jeg har allerede lige fået min bil repareret, men nu skal det ske endnu en gang, og derfor var det rimelig irriterende. Det varer dog glædeligvis ej ret lang tid, bare omkring 30 minutter. Jeg tror endvidere, at bilen er forsikret, og glasskader er vist inkluderet, dog er jeg lidt i tvivl, så jeg skal lige høre min kæreste. Det vil i hvert fald sige, at udbedringen af det omtalte stenslag i bilens forrude vil blive omkostningsfrit, medmindre at vi bliver nødt til at give en sum penge for selvrisikoen til forsikringen. Det er et rimelig stort stenslag, så monstro det egentlig nødvendiggør en udskiftning af hele ruden. En udskiftning håber jeg ikke på, pga. at det formodentlig kommer til at vare længere tid, og det bliver også endnu mere dyrt for os, såfremt vi altså selv kommer til at betale for det. Egentlig synes jeg, at der let kommer stenslag på min bils forrude. Er der forskel på forrude kvalitet? I har formentlig allerede forstået, at jeg ej er så god til det med biler. Men biler er jo desuden mest en hobby for mænd og ikke kvinder, så jeg er undskyldt. Jeg går bare op i, hvorvidt min bil er flot.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>