Rogn i ovnen og ønske om at blive fuldt ekstra hos speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn (xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/gynaekolog-klinik-middelfart-fyn) – eventuelt gynækolog Niels Lund (xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk)

Vi er med barn men forløbet har været turbulent, og derfor påtænker vi at tage til en gynækolog klinik Fyn og få flere tjek. Fra min mand og jeg droppede p-pillerne varede det lidt mere end to år hvor der ingenting skete, og vores praktiserende læge var begyndt at foreslå at visitere os til speciallæge klinik Fyn til behandling og udredning. Da søgte jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og faldt bl.a. over gynækolog Niels Lund som har praxis i omegnen af, hvor vi har lejlighed i Middelfart.

Vi blev med barn og det udslettede alle vores ængstelser om ægløsning og sædkvalitet. Så begyndte jeg at få smerter og blødninger. Jeg fik en henvisning fra den praktiserende læge til en gynækolog klinik Fyn, men de kunne ikke stille noget op. Jeg var tre måneder henne, da jeg fik henne, fik jeg en spontan abort. Manden og jeg forsøgte ikke at lade os slå omkuld, men det var en tidsperiode, hvor vi begge to var kede af det og i elendighed som følge af det tabte lille barn, som vi havde ventet så længe på.

Visitere til speciallæge klinik Fyn – for eksempel speciallæge Niels Lund

Her et halvt år senere er jeg så med barn igen. Min læge synes, at der skal holdes ekstra øje på mig, så min læge visiterer os til en gynækolog klinik Fyn. Vi har også tjekket lidt i Krak hvor vi igen har bidt mærke i blandt andre gynækolog Niels Lund. Jeg vil gerne være hos en gynækologklinik som f.eks gynækolog Niels Lund og blive holdt nøje øje med og få foretaget yderligere ultralydsscanninger, så vi kan få mere tryghed i graviditeten, og fagfolk kan gribe ind, hvis der også denne gang kommer komplikationer. Jeg er sikre på at tilføjet tryghed af sig selv er godt for den lille .