Såfremt du udskifter en ce4 clearomizer til en ce5 clearomizer, bør du ende med en friskere smagsoplevelse

Idet du netop er begyndt på at anvende ecigaretter, kan det forekomme vanskeligt at vide, hvad for noget udstyr du bør benytte, fordi der findes en del at vælge fra. I tillæg til at du får chancen for at bestille varierende brands af ecigaretter og flere hundrede smagsvarianter til din e-væske – her findes dertil mange batterier, clearomizere samt cartomizere! Det er denne, der laver e-juicen om til vanddamp, mens du benytter din e-cig: clearomizere karakteriseres som et mundstykke plus en atomizer samlet. Nogle af de mest brugte er en ce4 & en ce5 clearomizer {www.e-bloss.se/clearomizere–atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type}, men der er adskillige varierende clearomizere.

En ce4 clearomizer {www.e-trekk.no/clearomizere–atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type} betragtes som en fremragende clearomizer til dig, som stadigvæk anses som værende ny damper. Den clearomizer, som du vil finde i et begynderkit, er en ce4 clearomizer derfor tit også. Den er ej enormt stor, for en ce4 clearomizer er i stand til at indeholde 1,6mL ejuice. ce4 clearomizeren varer syv-14 dage ved normal anvendelse, så din ce4 clearomizer skal egentlig udskiftes ganske tit. I kontrast til en ce5 clearomizer, kan man ej fornye brænderen i en ce4 clearomizer, så man er på grund af dette nødsaget til at benytte en helt ny, såfremt den bliver for slidt. Med denne clearomizer kan man enkelt ændre brænderen efter én til 2 ugers forbrug, & en ce5 clearomizer indeholder 2mL e-juice. En ce5 clearomizer resulterer hyppigt i en mindre brændt smagsaroma end en ce4’er, på grund af at brænderen sidder i bunden samt pga. dette hele tiden er i kontakt med e-væske.

Du kan med gevinst prøve en ce4 clearomizer, til den dag du bliver klar til en større forpligtelse, såfremt du lige er begyndt med el-cigs, for det virker logisk nok noget mere dyrt med en ce5 clearomizer.