Sexlegetøj forandrede mit ægteskab væsentligt

Min partner og jeg blev smedet sammen for snart 35 sæsoner siden, & på trods af at vi alligevel er forelskede og kommer godt ud af det med hinanden, kan vi godt mærke, at vores samleje ikke virker så spændende, som det var i begyndelsen af vores ægteskab. Min partner samt jeg selv besluttede os derfor for at prøve at bringe mere lidenskab ind i vores sexliv, sådan at det så kunne føles som værende en speciel begivenhed som alternativ til en hverdagsagtig hændelse, som lige så godt kunne finde sted mens vi begge befandt os i sengen sammen. Jeg startede med at tage ud for at finde noget rigtig afslørende lingeri - www.sexkanin.dk/120-lingeri – . Det hjalp vel noget til at starte med, dog problemet var uheldigvis at når det afslørende lingeri var taget af, så var den resterende del af vores sex egentlig ikke anderledes end sædvanligvis. Derfor besluttede min kæreste plus jeg selv altså at tage til en sexshop - www.sexkanin.dk/content/8-sexshop, samt anskaffe os noget sexlegetøj - www.sexkanin.dk, , der kunne forandre vores sexliv.

Det var kort sagt en meget god oplevelse at besøge denne sexshop, for min mand og jeg fandt ud af, hvor utallige alternative muligheder der egentlig findes. Vi havde vildt besværligt ved at bestemme os for hvad for et sexlegetøj vi skulle vælge, for her eksisterer altså så mange hundrede forskellige slags sexlegetøj. At vores forhold er blevet interessant som følge der af, vil jeg kort sagt indrømme, for vi fandt til sidst nogle varierende slags sexlegetøj.