Sexlegetøj samt en ny dildo

Noget mere erotik i vores forhold kunne mig og min kæreste godt tænke os, og som følge deraf har vi kigget i en forretning med sexlegetøj {http://www.amoro.dk/shop/frontpage.html} sammen for at erhverve noget forskelligt legetøj, fx en ny dildo {http://www.amoro.dk/shop/dildoer-884c1.html}, som skal bruges til at få gang i vores sexliv igen. Ikke specielt tit er det, at vi har sex, og idet vi langt om længe har, så er det en smule ensformigt, så nu vil vi prøve at anvende sexlegetøj for at få lysten til sex igen. Det eneste sexlegetøj, som vi var indehavere af forinden, var en dildo, som ikke en gang virkede mere. Min fyr har haft særdeles travlt på arbejdet, så vores sexliv er ej ligesom før, trods at han egentlig elsker erotik. Han har faktisk altid, så vidt jeg husker, været begejstret for forspil, og han nyder at se på mig, mens jeg masturberer ved brug af en dildo, idet vi skal til at have sex.

Vi var inde i butikken, som solgte erotik foruden sexlegetøj i lørdags, og der anskaffede vi en stor del divergerende ting. Noget til ham og noget til mig, som for eksempel en dildo, foruden noget, som vi begge to kommer til at nyde, købte vi. Ret sexet var det at kigge på sexlegetøj med kæresten, så vi fik egentlig lyst til med det samme at tage hjem og have sex sammen…

Og vil I vide noget? Det var præcis det, som vi gjorde!