Ska’ flyrejsen pege mod Costa del sol, Fuengirola eller Torremolinos nær Malaga?

Vores spædbarn er snart otte måneder gammel og undertegnede har ubetvingelige higen efter et godt og langt ophold på f.eks Costa del Sol {www.hjertingrejser.dk/spanien-1-3-uger/costa-del-sol}. Vi rejser gerne ofte til alt fra kulturrejser i Bologna og Tel Aviv til langvarige rundrejser i Indonesien, ved middelhavet eller til San Fransisco eller New York & Boston. Som følge af dette er jeg begyndende fortvivlet. Med babyen har vi seriøst kun kommet afsted i sommerhuset siden jeg var i tredje trimester. Akkeja.

For tiden kværner mig og manden omkring, hvilken destination der er mest afslappende at drage på rejse med lillefisen. Selv har jeg tænkt på Torremolinos {www.hjertingrejser.dk/langtidsrejser-costa-del-sol/torremolinos} eller Fuengirola {www.hjertingrejser.dk/langtidsrejser-costa-del-sol/fuengirola}. Man er i de byer meget nær Malaga-området, så fremt manden efterlyser et snert bymiljø. Og der er vidst ganske bekvemt kombineret med god lokal lune, udsøgt luft og vejr og tasty mad i både Fuengirola & Torremolinos.

Georg fabler glad og gerne omkring Costa del sol. Der i området var han på ferie dengang han var nitten, og manden mener, hvordan Costa del sol er federe end Fuengirola og Torremolinos. Ellers berejste mig har ik rejst til Fuengirola, Torremolinos eller Costa del sol, og det kan da være at han har en pointe. Der er dog en kortere tur i flyet til Torremolinos og Fuengirola end der er til Costa del sol. Veninder med børn ska’ udfrittes.