Sorte sisaltæpper, der står i kontrast til min lyse stue

Jeg skal snart ud at købe helt nye gulvtæpper, så jeg har overvejet at spendere penge på sisaltæpper. Ydermere vil jeg have en markise el. persienner ved vinduet i stuen, på grund af at sollyset irriterer øjnene. Lige nu er det gardiner, jeg har, men dem vil jeg ej trække for, hver eneste gang det er godt vejr, på grund af at der kommer til at blive så sort. På grund af det skal jeg anskaffe nogle persienner eller markise, idet jeg skal ud at købe sisaltæpper, men jeg kan bare ej beslutte mig for, hvorvidt nogle persienner el. markise er det bedste valg. Jeg var hjemme hos min moster her i forgårs, og hun havde en markise, som hun er ganske glad for. Ydermere har hun utrolig fine sisaltæpper, og dem vil jeg også gerne have. Jeg køber sikkert sorte sisaltæpper, af den årsag at de står godt i kontrast til den rigtig lyse stue. Mht. markisen og persiennerne, kan jeg nok få gode råd af en sælger, når jeg også skal anskaffe sisaltæpper. For resten skal jeg bestemme mig for, hvilken form for persienner eller markise som jeg vil erhverve, pga. at det er muligt at købe virkelig mange divergerende slags. Mit håb er, at sælgeren i forretningen kan hjælpe mig med at tage en beslutning. Da min fætter ved mere om det end mig, tager jeg ydermere ham med.