Spørg mig om alt når det gælder hulmursisolering, overstrygning og understrygning – nye skills

Forinden jeg og manden overtog vores parcelhus kendte jeg ikke til om hulmursisolering, understrygning og overstrygning. Vi har absolut fået kvalifikationer inden for mange ting efter husombygningen. Hvis det sker at det ældre tag i tegls understrygning ikk med tiden kan holde og i stedet falder ned, så bliver taget utæt. Det er så vidt jeg ved også gældende for overstrygning, for som jeg forstår det overstrygning/understrygning er lidt af det samme. De har samme funktion.

Gerne tag fat i en af os, i det tilfælde at du skal vide nogle ting understrygning, hulmursisolering og overstrygning. Jeg synes, at jeg har fanget overraskende meget mens vi har været igang med ombygningen. Så har du spørgsmål angående understrygning, overstrygning og hulmursisolering?

Hulmursisolering var nemmere end jeg havde fået forklaret. Først vælge mellem hulmursisolering med rockwool eller papiruld. Men da vores beslutning var truffet var det faktisk meget ukompliceret. Hulmursisolering kan faktisk klares ved at man blæser isoleringen i væggen gennem ubetydelige gennemboringer. Hulmursisolering er ikke lig med fjernelse af vægge.