Sportsefterskole, international efterskole eller musikefterskole? Undertegnede har besluttet mig

Der er meget overstadighed i de her dage for undertegnede snart starter på efterskoleår. Yes. Længe har det været min drøm, og i går har jeg i samarbejde med far og mor valgt den rette efterskole. Forvirrede jeg grublede også over, hvorvidt jeg burde tage en musikefterskole [http://www.ranumefterskole.dk/profilfag/musik], international efterskole [http://www.ranumefterskole.dk/ranum-efterskole-college/information-pa-dansk/ranum-efterskole-college] eller sportsefterskole [http://www.ranumefterskole.dk/profilfag]. Barndomsveninden besluttede sig hurtigt for at tage på international efterskole, og derfor grublede jeg over, om jeg skulle gå efter den international efterskole veninden vælger. Men i stedet har jeg besluttet mig for den skole, der samtidig har musikefterskole plus sportsefterskole, + der tilbyder international retning og udlandsrejser, så det ligner en international efterskole.

Liva begynder på international efterskole i Cardiff i mens at glade mig opstarter på sportsefterskole/musikefterskole. Det bliver vanskeligt ved at skulle mangle min hjerteveninde, men heldigvis kan vi ses på webcam + måske forfatte håndskrevede postbreve ml undertegnedes musikefterskole/sportsefterskole og hendes international efterskole.

Undertegnede har følt mig befippet, om jeg havde mod til at tage på et styks international efterskole væk fra mine forældre, min lillebror og mine andre veninder. Men det her er den perfekte konsekvens og jeg glæder mig bare enormt til at starte og læse på såvel sportsefterskole samt musikefterskole. Jeg ka’ ikke vente med at se stedet samt træffe min nye værelseskammerat og se, hvorvidt hun har valgt mellem musikefterskole & sportsefterskole eller måske såvel musikefterskole samt sportsefterskole netop som mig. Og mig til musikken, festerne og maden og sporten.

Næste gange jeg skriver igen sidder jeg på min nye sportsefterskole/musikefterskole, i mens veinden er på international efterskole. Det er vildt at tænke på.