Svanger og ønske om at være holdt ekstra øje med hos gynækolog klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – evt. gynækolog Niels Lund

Vi har testet positiv men processen har været ustadig, så derfor har vi snakket om at komme ved en gynækolog klinik Fyn til yderligere ultralydsscanninger. Efter manden jeg jeg først droppede p-pillerne tog det over et år hvor vi testede negativ, og vores praktiserende læge var lige ved at råde os til en speciallæge klinik Fyn [http://xn--speciallge-fyn-7ib.dk/speciallaege-klinik-fyn-middelfart] til udredning og behandling. På det tidspunkt googlede jeg selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og faldt bl.a. over gynækolog Niels Lund som har praxis i omegnen af, i Middelfart hvor vi har lejlighed.

Jeg blev med bebs og det udryddede alle vores ængstelser om ægløsning og sædkvalitet. Men så fik jeg blødninger og smerter. Jeg blev visiteret fra min læge til gynækolog klinik Fyn, men lægerne kunne ikke hjælpe mig. Jeg var 3 måneder henne, da jeg fik henne, fik jeg en ufrivillig abort. Jeg og manden forsøgte at holde os oppe, men der var en tid, hvor vi begge var fortvivlede og i sørgmodighed over vores barn, som Ib og jeg havde ventet så længe på.

Henvise til speciallæge klinik Fyn – fx speciallæge Niels Lund [http://xn--speciallge-fyn-7ib.dk/]

Nu 5 måneder efter er jeg så med bebs igen. Vores læge synes, at der skal holdes ekstra øje på mig, så hendes kollega visiterer mig direkte til en speciallæge klinik Fyn. Vi har selv søgt lidt telefonbogen og har igen fundet blandt andre gynækolog Niels Lund. Jeg ønsker at komme ved en gynækolog klinik som for eksempel gynækolog Niels Lund og få tilbudt yderligere scanninger og blive holdt øje med, så vi kan få mere tryghed i graviditeten, og lægerne kan gøre noget, såfremt der kommer komplikationer igen. vi er sikre på at tilføjet tryghed bare i sig selv er positivt for den lille .