Tanker omkring vedligeholdelsesfrit hegn som eksempelvis komposit hegn

Som friske herrer i egen villa må min kæreste og jeg se at vedtage ting som vedligeholdelsesfri hegn , www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn, som fx komposit hegn. Haven går lige ud til skoven og er kun en smule tildækket med glasbærbuske. Mig og kæresten elsker baghavens vue, men foruden et vedligeholdelsesfrit hegn har folk mulighed for at titte direkte ind til os. Og Vi foretrækker at have områder baghaven, hvor vi kan tulle i haven uden tøj på.

Siden kæresten & jeg er flyttet til Humlebæk er jeg begyndt at søge på komposit hegn og vedligeholdeldes fri hegn. Villas og jeg er ikk’ kommet frem til, hvor vidt vi kommer til at vælge et komposit hegn, men vi går sgu efter et vedligeholdelsesfrit hegn til baghaven. Dér er enighed når det gælder hegn.

Min svoger har komposit hegn i baghaven, og et hegn er herren utrolig glad for. Sådan som jeg har forstået det kan det shoppes i forskellige størrelser og kulører. Mandens vedligeholdelsesfri hegn er mørkegråt, i mens vi vil beslutte os for et hvidt/lyst komposit hegn. Vi kan begge være glade for noget mere lyst og landligt.