Undertegnede ska’ lære at koge flødekameller plus frugtkarameller

Mine bedsteveninder fatter, at mig med den søde tand er meget fornøjet over frugtkarameller med passionsfrugt, jordbær eller hindbær plus bløde flødekarameller - http://karamelleriet.com/karameller/ – » http://karamelleriet.com/item/vores-karameller/,. I fødselsdagsgave har de så foræret mig en mængde labre flødekarameller samt et styk kogebog, så undertegnede på egen hånd kan lege med at lave bløde flødekarameller og frugtkarameller.

Undertegnede tilbereder lidt gentagne ti til femten retter aftensmad fra dag til dag og er ikke en stor kok. Men undertegnede tror på forehavendet med at blive god til frugtkarameller og flødekarameller, hvis bare at jeg bare prøver og lærer det lidt på rutinen. Så er det store spørgsmål, hvor mange bløde flødekarameller og frugtkarameller der må kreeres for at kunne skabe dem uden opskrift.

Måske ender undertegnede med at lave hjemmelavede frugtkarameller og flødekarameller som værtindegaver igen til tøserne. Hvilken win-win. Så kan det være at gavmilde mig indhøster en kogebog så jeg kan lære at lave appetitlige søde ting til min fødseldag hvert år. Det er ikke utænkeligt. Men forestillingen omkring selvskabte bløde flødekarameller og/eller frugtkarameller som små gaver ganske god. Vennerne sætter pris på hvis man donerer selvgjorte ting og mad, og flødekarameller holder langt de fleste af. I privaten er det naturligvis muligt at hygge mig med lakrids og mynte + frugtkarameller til mit eget lager.