Vandkunst ud over det sædvanlige er en favorabel investering i dit brand

Mine chefer og jeg havde valgt at gå planken ud og få skabt nogle flotte omgivelser med vandkunst såvel indendørs som ude, da min virksomhed sidste år flyttede til et splinternyt hovedsæde. Der var talrige valgmuligheder. Det var som følge deraf centralt for min virksomhed at indgå en aftale med et firma, der ikke bare var i stand til at lave et springvand. Det var endvidere fundamentalt for os, at den virksomhed, vi hyrede, ikke blot producerede uoriginalt vandplaskeri.

Nu hvor jeg har set slutresultatet kan jeg sige, at det er ganske enkelt pragtfuldt. Vi har nu fået et dekorativt spejlbassin i vestibulen, som der blev til som et resultat af professionel sparring såvel som en projektering, der blev gennemført præcist som planlagt. Det nye spejlbassin er desuden anlagt i flere etager, så bassinet går hele vejen op igennem kontorbygningen til syvende sal. Vi er kort sagt blevet udstyret med et nytænkende spejlbassin, der allerede nu får utallige rosende ord med på vejen.

Der er tillige kommet enestående vandkunst for alle pengene uden for indgangspartiet. Her har vi nemlig investeret i et interaktivt springvand, der tager udgangspunkt i bevægelser i området. I springvandets midte er der stillet en fontæne, der harmonerer helt perfekt med domicilets arkitektoniske linjer. Af den årsag vil vi som virksomhed utvivlsomt lægge et godt ord ind for den vandtekniske virksomhed, som vi hyrede, såfremt du også er på udkig efter vandkunst ud over det sædvanlige.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>