Ved hjælp af en golf efterskole vil du få et skoleår, du aldrig vil forglemme

Gymnasie, tømrer, naturvidenskab, samfundsfag: det betegnes som vanskeligt som teenager at vælge, hvilken vej man skal vælge i sit liv. Et år, i hvilket de bliver i stand til at opdage talenter & modnes, for flere bør 12 måneder på efterskole svømning (http://www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=321:svommelinje-2014-15&catid=6:indhold&Itemid=267) kort sagt være netop dét, de leder efter. Heldigvis findes her efterskoler til ethvert ønske: uafhængigt af om det skal være sport, kreativitet, spiritualitet eller rytmik.

Denne ride efterskole (http://www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=72:ridning&catid=6:indhold) har lagt vægt på sportsgrene, så hos os kan du benytte et fuldt år på at udføre din favoritsportsgren og desuden have et kernesundt og oplevelsesrigt ophold med mange udfordringer. Blandt de mest grundlæggende aspekter ved en håndbold efterskole (http://www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=165:handbold&catid=6:indhold) er, at du her får mulighed for at skabe kammeratskaber for livet. Her formes nogle ganske holdbare bånd, som vedligeholdes for altid, såfremt man dagligt under opholdet sidder til bords, sover samt træner sammen med en lille flok af personer.

Vi tilbyder sportsgrene til enhver smag, og du kan tilmed forsøge et par anderledes idrætsgrene under opholdet. Dersom du fx er vild med håndbold, har du chancen for at forsøge et skoleår hos en håndbold efterskole, så du får lov til at fokusere hundrede pct. på din favoritsportsgren – er her overhovedet noget mere optimalt? Det vil blive et år, du ikke nogensinde vil glemme, så her er ingen årsag til at vente med at tilmelde dig.