Vha. en frankeringsmaskine kan dine ansatte benytte deres tid på vigtigere ting

Forretningen, som jeg opstartede for akkurat 2 måneder siden, har så småt fået ben at gå på. At firmaet i dag sender meget mere post end vi gjorde i starten, resulterer det som jeg akkurat bekendtgjorde, i. Og så virker det jo åndssvagt at spendere værdifuld tid på at slikke på frimærker!

Min med-blogger og jeg har i sinde at advare jer nu! At man med hjælp fra en frankeringsmaskine , http://danastar.dk/, har mulighed for at spare virkelig meget arbejdstid, har mine partnere og jeg anerkendt. At jeg må anskaffe mig en frankeringsmaskine til virksomhedens kontor, fik vi endelig taget den afgørelse.

Jeg har prøvet at skabe mig klarhed over markedet, men jeg har absolut ikke taget et valg. Firmaet kan simpelthen ik finde ud af, hvilken frankeringsmaskine, der vil være det mest brugbare for firmaet. Lige umiddelbart ville jeg ligge mine moneter hos en hjemlig forhandler, af den grund, at det i så fald vil være lettere at kommunikere, såfremt jeg kommer til at opleve repareringer. Der kan findes både danske og italienske sælgere af frankeringsmaskiner, & jeg kan vurdere, i hvilken butik det vil være mest kløgtigt at gå til. Men på samme tid tror jeg, at de ikke-danske sælgere af frankeringsmaskiner koster virkelig meget mindre end de danske. & som just nævnt, er jeg selvstændig med en just etableret virksomhed, der akkurat lige kører rundt.

Men hvorom alting er, er sagen den, at vi i min gesjæft har forstået, hvor smart sådan en frankeringsmaskine er! I særdeleshed i mit lille firma, hvor vi for nu bare er få kollegaer tilknyttet, vil det være smart med en frankeringsmaskine, af den årsag, at vi i forvejen oplever travlhed. Så vi er hver og en enige om at investere i en frankeringsmaskine… At jeg finder en frankeringsmaskine til en rimelig pris, er af den grund afgørende. Men bestemt spiller frankeringsmaskinens kvalitet samtidig ind på min beslutning af frankeringsmaskine. Så giv gerne tiptop råd til en ret ikke-kostelig & god frankeringsmaskine! Jeg ber til Gud omkring, at I formår at hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, som passer allerbedst til mit firma. Hvad nogen muligvis vil betegne som et fantastisk tørt indlæg omkring frankeringsmaskiner, var det altså!